Vistas fileja ar ledus salātiem

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Vistas fileja ar ledus salātiem
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Pamatēdiens

  • Vistas fileja
     2 gabali
  • Malta paprika
     1 ēdamk.
  • Sāls
     0.5 tējk.
  • Ķiploks
     2 daiva (-s)
  • Citrona sula
     0.5 ēdamk.
  • Olīveļļa
     2 ēdamk.
  • Sezama sēklas
     1 tējk.

Salāti

  • Ledus salāti
      pēc garšas
  • Garais gurķis
     1 gabali
  • Tomāti
     2 gab.
  • Sīpols
     1 gab.

Mērce

  • Bazilika pesto
     2 ēdamk.
  • Majonēze
     3 ēdamk.
  • Citrona sula
     1 tējk.
  • Cietais siers
     20 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Vistas fileju ierīvē ar eļļu, garšvielām un citrona sulu.

Ietin to folijā un cep cepeškrāsnī 190 grādos 20 minūtes.

Tad sagriez gabaliņos.

Fileju var gatavot arī jau sagrieztu uz pannas, sākumā pievienojot garšvielas ar eļļu, bet, kad gaļa gatava, arī citrona sulu.

 

Sagriez salātus un liec kārtās, pārlej ar mērci, sajaucot tās sastāvdaļas. 

Virsū kārto vistas filejas gabaliņus un pārkaisi ar sarīvētu sieru.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes