Sastāvdaļas
-
Cāļu stilbi4 gab.
-
Tomātu pasta2 ēdamk.
-
Apelsīns1 gab.
-
Greipfrūts1 gabali
-
Laims2 gab.
-
Ķiploks4 daiva (-s)
-
Sīpols1 gab.
-
Čili pipars1 gab.
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Vistas kājām ar nazi taisnā griezienā nogriez skrimsli nost no kaula.
Tad vistas kājas apber ar sāli un atstāj uz 5 minūtēm ievilkties.
Atsevišķā traukā izspied visu citrusu augļu sulu.
Citrusu mizas sagriez lielos gabalos.
Sīpolu un ķiploku sagriez smalki.
Čili piparu sagriez lielākos gabalos.
Sīpolu, ķiploku, čili, citrusu mizas un tomātu pastu liec klāt pie citrusu sulas. Kārtīgi visu izmaisi un pieliec sāli un piparus.
Vistas kājas liec klāt un visu liec sutināties cepeškrāsnī 180 grādos uz 25 minūtēm.