Sastāvdaļas
-
Cāļu šķiņķi ar kaulu8 gabali
-
Apelsīni2 gab.
-
Rozmarīns4 zariņi
-
Timiāns8 zariņi
-
Sīpols1 gab.
-
Ķiploks1 gabali
-
Itāļu garšviela Selection by Rimi1 ēdamk.
-
Olīveļļa2 ēdamk.
-
Malta paprika1 ēdamk.
-
Koriandra sēklas1 tējk.
-
Sālspēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sajauc 1 apelsīna sulu un ar norīvētu miziņu kopā ar pārējām sastāvdaļām liec traukā un ierīvē vistas šķiņķīšus.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Liec visu cepeštraukā un pievieno otru apelsīnu, sagrieztu šķēlēs.
Cep 1 stundu.
Pasniedz ar sev iemīļotākajām piedevām, kartupeļu biezeni, kuskusu, rīsiem vai bulguru.