Vistas šķiņķīši ar kartupeļu un ķirbju biezeni
-
Gatavošana 45min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Kartupeļi8 gab.
-
Cāļu šķiņķi Rimi500 g
-
Ķirbis200 g
-
Sviests Rimi Smart40 g
-
Piens100 ml
-
Saldēti zaļie zirnīši Rimi100 g
-
Sāls, piparipēc garšas
Marinādei
-
Gaišā sojas mērce Rimi2 ēdamk.
-
Ziedu medus2 ēdamk.
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Ingvers10 g
-
Eļļa1.5 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sulīgi vistas šķiņķīši pasniegti kopā ar krēmīgu kartupeļu un ķirbju biezeni - ideāla kombinācija, kas priecēs garšas kārpiņas!
Nomizo kartupeļus un ķirbi, sagriez tos nelielos gabaliņos. Lielā katlā liec kartupeļus un ķirbja gabalus, pievieno ūdeni, lai tie būtu pilnībā pārklāti, un vāri uz vidējas uguns, līdz dārzeņi kļūst mīksti (aptuveni 15–20 minūtes).