Sastāvdaļas
-
Cāļu šķiņķi bez ādas3 gab.
-
Mērce Kikkoman Teriyaki ar sezamu50 ml
-
Vīnogu kauliņu eļļa30 ml
-
Ola1 gab.
-
Paprika0.5 gab.
-
Sarkanais sīpols1 gab.
-
Ananasa mīkstums100 g
-
Laims1 gab.
-
Ūdens40 ml
-
Saldā čili mērce150 ml
-
Olu nūdeles200 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Novāri olu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.
Sagriez vistu šķiņķīšus strēmelītēs un iemarinē terijaki mērcē. Sagriez strēmelītēs papriku, sīpolu un ananasu.
Gatavo vokpannā. Sakarsē pannu maksimāli karstu un pielej eļļu. Maisot pievieno olu.
Pievieno vistu, maisi. Pievieno dārzeņus, maisi.
Pievieno laima sulu, ūdeni un saldo čili mērci. Līdzko mērce sāk burbuļot, pievieno nūdeles, apmaisi un pasniedz.