Vistas šķiņķīši terijaki mērcē ar olu nūdelēm

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Vistas šķiņķīši terijaki mērcē ar olu nūdelēm
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Cāļu šķiņķi bez ādas
     3 gab.
  • Mērce Kikkoman Teriyaki ar sezamu
     50 ml
  • Vīnogu kauliņu eļļa
     30 ml
  • Ola
     1 gab.
  • Paprika
     0.5 gab.
  • Sarkanais sīpols
     1 gab.
  • Ananasa mīkstums
     100 g
  • Laims
     1 gab.
  • Ūdens
     40 ml
  • Saldā čili mērce
     150 ml
  • Olu nūdeles
     200 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 1 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Novāri olu nūdeles, kā norādīts uz iepakojuma.

Sagriez vistu šķiņķīšus strēmelītēs un iemarinē terijaki mērcē. Sagriez strēmelītēs papriku, sīpolu un ananasu.

Gatavo vokpannā. Sakarsē pannu maksimāli karstu un pielej eļļu. Maisot pievieno olu.

Pievieno vistu, maisi. Pievieno dārzeņus, maisi.

Pievieno laima sulu, ūdeni un saldo čili mērci. Līdzko mērce sāk burbuļot, pievieno nūdeles, apmaisi un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes