Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Vistas un dārzeņu wok gī sviestā
-
Gatavošana 20min
-
Viegli
Sastāvdaļas
Mērce
-
Ķiploks1 tējk.
-
Ingvers1 tējk.
-
Citronzāle1 ēdamk.
-
Brūnais cukurs1 ēdamk.
-
Citronu sula1 gab.
-
Sojas mērce1 ēdamk.
-
Čili mērce150 ml
-
Koriandrs1 sauja (-s)
Pamatēdiens
-
Gī sviests2 ēdamk.
-
Ola1 gab.
-
Vistas fileja250 g
-
Šampinjoni5 gabali
-
Paprika1 gab.
-
Cukurzirnīši50 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 3 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gatavo mērci. Trauciņā samaisa sagrieztus ķiplokus, ingveru, citronzāli, brūno cukuru, citronu sulu, sojas mērci, čili mērci, koriandru, samaisot to viendabīgā masā.
Atliec to, mērce būs jāpievieno ēdienam tā pagatavošanas laikā.
Gatavo pamatēdienu. Pannā izkausē gī sviestu un tajā apcep olu.
Pievieno sagrieztu vistu. Vienmērīgi to maisot apcep.
Pievieno klāt sagrieztus šampinjonus.
Turpina cept apmaisot, pievieno klāt arī papriku un rupji sagrieztus cukurzirnīšus.
Pievieno no garšaugiem pagatavoto mērci un iemaisa to ēdienā.
Pievieno jasmīna rīsus.
Servējot maltīti, pievieno tai mazliet laima sulas.
Labu apetīti!