Sastāvdaļas
-
Vistas fileja1 gabali
-
Olu nūdeles250 g
-
Paprika1 gab.
-
Zaļo zirņu pākstis3 gab.
-
Saldskābā vokmērce100 g
-
Loki15 g
-
Pupiņu asni25 g
-
Violetais sīpols0.5 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Rimi Gardēžu vistas WOK recepte. Apgūsti Āzijas krāsainās un izteiksmīgās garšas kopā ar Mārtiņu Sirmo.
Sagriez vistas gaļu sīkās strēmelēs.
Vokpannā ielej un uzkarsē eļļu, liec cepties vistas gaļu, tad pievieno burkānus, papriku, zaļos pākšu zirņus.
Pievieno saldskābo vokmērci un, intensīvi maisot, cep visu vienu minūti.
Novāri olu nūdeles un liec vokpannā.
Pievieno apceptajai vistai un dārzeņiem pupiņu asnus, sagrieztus lokus un violetos sīpolus. Visu kārtīgi samaisi un pasniedz.