Vītinātu tomātu miso ar apsvilinātu sieru

  • Gatavošana 45min
  • Vidēji grūti
Vītinātu tomātu miso ar apsvilinātu sieru
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

Zupa

  • Eļļas no saulē kaltētiem tomātiem
     50 ml
  • Saulē kaltēti tomāti
     10 daiva (-s)
  • Sīpols
     1 gab.
  • Ķiploki
     4 daiva (-s)
  • Konservēti tomāti gabaliņos
     600 g
  • Miso pasta
     2 ēdamk.
  • Cukurs
     1 ēdamk.
  • Ūdens
     400 ml
  • Sāls
      pēc nepieciešamības

Pasniegšanai

  • Mīkstais siers ar pelējumu
     100 g
  • Garšaugu eļļa ar čili Selection by Rimi
     2 ēdamk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Eļļā apcep smalkāk sagrieztu sīpolu un ķiploku.
Pievieno saulē kaltētus tomātus un cukuru, pielej ūdeni ar miso pastu un pievieno konservētos tomātus.
Liec virsū vāku un 30 minūtes uz lēnas liesmas.
Sablendē un uzkarsē; ja nepieciešams, pievieno sāli.
Apsvilini sieru un liec karstā zupā, pielej nedaudz garšaugu eļļas.

Līdzīgas receptes

Vienas frikadeles zupa

30min • Viegli
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes