Wok ar tofu un olu nūdelēm

  • Gatavošana 20min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Tofu
     200 g
  • Kukurūzas ciete
     1.5 ēdamk.
  • Olu nūdeles
     250 g
  • Eļļa apcepšanai
     
  • Sojas mērce Rimi gaišā
     150 ml
  • Dārzeņi ķīniešu gaumē cepšanai Rimi
     400 g
  • Citrona sula
     0.5 gabali
  • Mango čatnijs
     40 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Liek vārīties nūdeles uz 4 minūtēm.
Tofu nospiež lieko šķidrumu, sadala mazākos gabaliņos.
Tofu uzkaisa kukurūzas cieti un samaisa.
Liek apcepties uz pannas, pievieno soju. Pievieno dārzeņu maisījumu, mango čatniju.
Pievieno gatavās nūdeles un visu samaisa.

Līdzīgas receptes

Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Paelja ar jūras veltēm

45min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes