Sastāvdaļas
-
Paprika mini4 gabali
-
Franču pupiņas100 g
-
Zaļie sparģeļi200 g
-
Čili pipars1 gab.
-
Indijas rieksti100 g
-
Zemesriekstu sviests100 g
-
Sojas mērce50 ml
-
Mazā kukurūza100 g
-
Spināti100 g
-
Burkāni2 gab.
-
Zaļie zirnīši100 g
-
Eļļa50 ml
-
Loki1 bunte (-s)
-
Pētersīļi1 bunte (-s)
-
Koriandrs1 bunte (-s)
-
Laims1 gab.
-
Cukurs1 ēdamk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Burkānus nomizo, un griez smalkos stienīšos.
Pārējos dārzeņus griez aptuveni 5 cm garos salmiņos.
Wok pannā uzsildi eļļu, sākumā apcep burkānus, tad pievieno mazo kukurūzu un indijas riekstus.
Pēc tam pievieno pārējos dārzeņus un visu laiku apmaisot pacep (aptuveni 3 minūtes).
Garšaugus smalki sagriez.
Wokā pievieno savārīto mērci un tad zaļumus.
Pasniedz karstu, pie pasniegšanas pārspiež svaigu laima sulu.