Sastāvdaļas
-
Sojas gabaliņi60 g
-
Dārzeņu buljons300 ml
-
Tortiljas2 gabali
-
Paprika1 gab.
-
Gurķis1 gab.
-
Konservēti turku zirņi200 g
-
Siers Baltais Fetahi100 g
-
Eļļafritēšanai
-
Milti2 ēdamk.
-
Olas2 gab.
-
Rīvmaize100 g
-
Sālspanējumam
-
Melnie piparipanējumam
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzvāra buljonu kopā ar sojas gabaliņiem, vismaz 10 min, lai sojas gabaliņi uzsūc buljona garšu.
Kad gabaliņi uzbrieduši, tos panē miltos, tad olā un visbeidzot rīvmaizē.
Fritē, pēc tam uz aptuveni minūti ieliek arī turku zirņus.
Dārzeņus sagriež gabaliņos.
Gatavo tortilju: izkārto dārzeņus, sieru, sojas gabaliņus un turku zirņus.