Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Zaķīšu banānu kūciņas
-
Gatavošana 40min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
Mīkla
-
Milti230 g
-
Vaniļas cukurs1 tējk.
-
Cepamais pulveris1 tējk.
-
Soda0.25 tējk.
-
Sāls0.25 tējk.
-
Kanēlis1 tējk.
-
Sviests115 g
-
Olas2 gab.
-
Banāni300 g
Krēms
-
Maskarpones siers250 g
-
Pūdercukurs50 g
-
Citrona sula1 tējk.
Dekors
-
Cukura skaidiņaspēc garšas
-
Zefīripēc garšas
-
Šokolādes bumbiņaspēc garšas
-
Kokosa skaidiņaspēc garšas
-
Cukura sirsniņas1 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 12 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzkarsē krāsni līdz 180 °C.
Bļodā samaisa miltus, cukuru, vaniļas cukuru, cepamo pulveri, sodu, sāli, kanēli.
Citā bļodā sakuļ olas ar sviestu un banāniem.
Pievieno sastāvdaļas un samaisa.
Sadala mīklu formiņās un cep 20–25 min. Tad ļauj atdzist.
Tikmēr gatavo krēmu. Maskarpones sieru puto ar pūdercukuru, līdz ir vienmērīga masa.
Pievieno saldo krējumu un puto, līdz masa sastingst.
Krēmu klāj uz kūciņām un pēc tam apviļā kokosa skaidiņās.
Sāc dekorēt kūciņas.
Paņem zefīru un pārgriez uz pusēm.
Pārgrieztās pusītes iemērc cukura skaidiņās un liec uz kūciņas.
Šokolādes bumbiņas izmanto degunam.
Cukura sirsniņas acīm.