Sastāvdaļas
-
Saldēti zaļie zirnīši400 g
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Laims1 gab.
-
Piparmētra1 sauja (-s)
-
Sālspēc garšas
-
Melnie piparipēc garšas
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Atsaldē zaļos zirnīšus, sakapā piparmētru un ķiploku.
Sakarsē pannu, pievieno sviestu.
Nedaudz apcep ķiploku, piparmētru un zaļos zirnīšus. Pievieno laima sulu, sāli un piparus pēc garšas.
Saspiež biezenī, pasniedz kopā ar tvaicētu, krāsnī ceptu vai grilētu lasi.