Sastāvdaļas
-
Zemenes400 g
-
Avokado1 gabali
-
Agaves sīrups30 g
-
Laims1 gab.
-
Kokosriekstu piens200 g
-
Čia sēklas40 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Gards un svaigs vegāniskais našķis!
Zemenes sablendē, liek glāzē.
Avokado samaļ kopā ar laima sulu un agaves sīrupu, kārto uz zemeņu kārtas.
Kokosriekstu pienu bļodiņā sajauc ar čia sēklām, nedaudz ļauj sēklām uzbriest, tad lej uz zemeņu–avokado masas un liek ledusskapī uz kādu stundiņu.
Dekorē ar zemenēm.