Sastāvdaļas
Biskvītam
-
Olas4 gabali
-
Cukurs4 ēdamk.
-
Vaniļas cukurs1 tējk.
-
Milti4 ēdamk.
-
Rabarberi2 gabali
Krēmam
-
Mascarpone siers200 g
-
Saldais krējums200 g
-
Vaniļas cukurs2 ēdamk.
-
Pūdercukurs1 ēdamk.
-
Zemenes300 g
-
Avenes100 g
-
Pistācijas dekoram
-
Baltā šokolāde100 g
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Lielisks veids, kā izmantot sezonas dabas veltes - rabarberus un zemenes. Ar šo gaisīgo saldo ēdienu pārsteigsi gan viesus, gan mājiniekus.