Zemeņu tartes (bez glutēna un laktozes)

  • Gatavošana 45min
  • Viegli
Zemeņu tartes (bez glutēna un laktozes)
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes

Sastāvdaļas

  • Dateles
     60 g
  • Indijas rieksti
     100 g
  • Kaltētas dzērvenes
     30 g
  • Kokosriekstu eļļa
     1 tējk.
  • Svaigais siers bez laktozes
     150 g
  • Pūdercukurs
     40 g
  • Zemenes
     300 g

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 2 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sasmalcini blenderī Indijas riekstus, dateles un dzērvenes, pievieno kokosa eļļu.

Samīci viendabīgu masu un vienmērīgi ar rokām izlīdzini formiņā ar noņemamu pamatni.

Liec saldētavā.

Kad pamatne sasalusi, izspied to no formas.

Gatavo krēmu: ņem svaigo sieru bez laktozes un sajauc ar pūdercukuru.

Kārto vienmērīgi uz tartes pamatnes un virsu bagātīgi liec zemenes.

Pasniedz aukstu no ledusskapja.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes