Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.
Zemesriekstu sviesta cepumi
-
Gatavošana 1h 27min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Sviests115 g
-
Brūnais cukurs70 g
-
Cukurs100 g
-
Vaniļas cukurs0.5 tējk.
-
Zemesriekstu sviests125 g
-
Ola1 gab.
-
Milti190 g
-
Cepamais pulveris0.5 tējk.
-
Sāls0.5 tējk.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Bļodā liek istabas temperatūrā noturētu sviestu, brūno cukuru un parasto cukuru. Masu sakuļ ar rokas mikseri.
Pievieno vaniļas cukuru, zemesriekstu sviestu un olu, turpina kult.
Atsevišķā bļodā samaisa miltus, cepamo pulveri un sāli.
Masai pievieno zemesriekstu sviesta masu un iemaisa.
Cepumu masu ietin pārtikas plēvē, izveidojot cilindra formu un uz 1 stundu liek ledusskapī.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
Cepumu masu izņem no ledusskapja un sagriež ripās, aptuveni 5 mm biezumā.
Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru un izkārto cepumus.
Izmantojot dakšu, katram cepumam izveido režģa rakstu un liek cepties 10-12 minūtes.
Cepumiem ļauj atdzist un pasniedz.