Zemesriekstu sviesta cepumi

  • Gatavošana 1h 27min
  • Viegli

Uzspiežot uz YouTube video aktivizēšanas pogas, Tu apstiprini, ka Tavi turpmāk izvēlētie RIMI recepšu video tiek ielādēti no YouTube un YouTube privātuma iestatījumi un privātuma politika ir piemērojama.

Sastāvdaļas

  • Sviests
     115 g
  • Brūnais cukurs
     70 g
  • Cukurs
     100 g
  • Vaniļas cukurs
     0.5 tējk.
  • Zemesriekstu sviests
     125 g
  • Ola
     1 gab.
  • Milti
     190 g
  • Cepamais pulveris
     0.5 tējk.
  • Sāls
     0.5 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 16 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Bļodā liek istabas temperatūrā noturētu sviestu, brūno cukuru un parasto cukuru. Masu sakuļ ar rokas mikseri.

Pievieno vaniļas cukuru, zemesriekstu sviestu un olu, turpina kult.

Atsevišķā bļodā samaisa miltus, cepamo pulveri un sāli.

Masai pievieno zemesriekstu sviesta masu un iemaisa.

Cepumu masu ietin pārtikas plēvē, izveidojot cilindra formu un uz 1 stundu liek ledusskapī.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

Cepumu masu izņem no ledusskapja un sagriež ripās, aptuveni 5 mm biezumā.

Uz cepešpannas izklāj cepamo papīru un izkārto cepumus.

Izmantojot dakšu, katram cepumam izveido režģa rakstu un liek cepties 10-12 minūtes.

Cepumiem ļauj atdzist un pasniedz.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes