Sastāvdaļas
-
Ziedkāposts1 gab.
-
Olīveļļa60 ml
-
Spāņu garšvielas Selection by Rimi2 ēdamk.
-
Dārzeņu buljons200 ml
-
Ola1 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 210 grādiem.
Sajauc garšvielas ar olīveļļu.
Ierīvē ziedkāpostu un liec cepamkatlā ar vāku.
Pielej buljonu.
Cep 1 stundu.
Noņem vāku un pārsmērē ziedkāpostu ar sakultu olu.
Liec atpakaļ cepties vēl 20 minūtes, samazinot temperatūru līdz 180 grādiem.