Ziedkāposta cepetis

  • Gatavošana 1h 35min
  • Viegli
Ziedkāposta cepetis
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Ziedkāposts
     1 gab.
  • Olīveļļa
     60 ml
  • Spāņu garšvielas Selection by Rimi
     2 ēdamk.
  • Dārzeņu buljons
     200 ml
  • Ola
     1 gab.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 210 grādiem.
 

Sajauc garšvielas ar olīveļļu. 

Ierīvē ziedkāpostu un liec cepamkatlā ar vāku. 

Pielej buljonu. 

Cep 1 stundu. 

Noņem vāku un pārsmērē ziedkāpostu ar sakultu olu. 

Liec atpakaļ cepties vēl 20 minūtes, samazinot temperatūru līdz 180 grādiem.

Līdzīgas receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli

Ziedkāposta "steiks"

45min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes