Sastāvdaļas
-
Ziedkāposti (saldēti)400 g
-
Olīveļļa ar citronu Selection by Rimi10 ml
-
Ķiploku pulveris1 tējk.
-
Sāls1 šķipsniņa (-s)
-
Melnās pupiņas I Love Eco460 g
-
Cāļu fileja gabaliņos400 g
-
Itāļu garšvielas Selection by Rimi14 g
-
Zaļumi (pēc izvēles, dilles, pētersīļi, salātu kreses)20 g
-
Olīveļļa Rimi Light16 ml
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Cāļu filejas ierīvē ar itāļu garšvielu maisījumu un apcep uz pannas olīveļļā. Tāpat tās var cept cepeškrāsnī, ietinot cepamajā papīrā vai folijā.
Sasildi ziedkāpostus, tvaicējot 1 minūti tvaicējamā katlā vai sietā.
Tad tos sastampā pievienojot sāli, ķiploku pulveri un citrona olīveļļu. Nesamal putrā, lai paliek drumstalaini kā kuskuss.
Pasniedz kopā ar melnajām pupiņām un apceptām cāļu filejām. Pievieno zaļumus.