Ziedkāpostu kuskuss ar melnajām pupiņām un cāļu fileju

  • Gatavošana 20min
  • Viegli
Ziedkāpostu kuskuss ar melnajām pupiņām un cāļu fileju
Olga Ļubina
Olgas Ļubinas receptes

Sastāvdaļas

  • Ziedkāposti (saldēti)
     400 g
  • Olīveļļa ar citronu Selection by Rimi
     10 ml
  • Ķiploku pulveris
     1 tējk.
  • Sāls
     1 šķipsniņa (-s)
  • Melnās pupiņas I Love Eco
     460 g
  • Cāļu fileja gabaliņos
     400 g
  • Itāļu garšvielas Selection by Rimi
     14 g
  • Zaļumi (pēc izvēles, dilles, pētersīļi, salātu kreses)
     20 g
  • Olīveļļa Rimi Light
     16 ml

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Cāļu filejas ierīvē ar itāļu garšvielu maisījumu un apcep uz pannas olīveļļā. Tāpat tās var cept cepeškrāsnī, ietinot cepamajā papīrā vai folijā.

Sasildi ziedkāpostus, tvaicējot 1 minūti tvaicējamā katlā vai sietā.

Tad tos sastampā pievienojot sāli, ķiploku pulveri un citrona olīveļļu. Nesamal putrā, lai paliek drumstalaini kā kuskuss.

Pasniedz kopā ar melnajām pupiņām un apceptām cāļu filejām. Pievieno zaļumus.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Nakts auzu putra

5min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sarkano lēcu dāls

30min • Viegli