Ziemassvētku cepumi (bez glutēna, olām un cukura)

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Ziemassvētku cepumi (bez glutēna, olām un cukura)
Signe Meirāne
Signes Meirānes receptes

Sastāvdaļas

  • Amaranta milti
     100 g
  • Mandeļu milti
     200 g
  • Sviests
     150 g
  • Cukura aizstājēja eritritola, stēvijas
     75 g
  • Cepamais pulveris
     12 g
  • Saldētas brūklenes
     30 g
  • Sasmalcinātas pistācijas
     25 g
  • Kanēlis
     1 tējk.
  • Piparkūku garšvielas
     2 tējk.

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Rimi Gardēžu Ziemassvētku cepumu recepte. Iemācies pagatavot veselīgus cepumus kopā ar Signi Meirāni.

Sajauc mikserī vai ar rokām visas sastāvdaļas, izņemot brūklenes un pistācijas.

Maisi, līdz tiek iegūta viendabīga masa, veido desas formu, ietin plēvē, ieliec saldētavā uz 30 min.

Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem.

Uz pannas ar cepampapīru liec aptuveni 5 mm plānas cepumu šķēles, uz katras uzliec saldētas brūklenes, pārkaisi pistācijas un cep aptuveni 15-20 min.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Medus torte karoga krāsās

12h • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes