Sastāvdaļas
-
Saldais krējums200 ml
-
Raugs25 g
-
Cukurs100 g
-
Sviests200 g
-
Ola1 gab.
-
Rozīnes200 g
-
Apelsīnu sukādes100 g
-
Kardamons1 tējk.
-
Safrāns0.07 g
-
Sāls0.3 tējk.
-
Kviešu milti400 g
-
Citronu miziņas2 gab.
-
Ola (pārsmērēšanai)1 gab.
-
Blanšētas mandeles200 g
-
Pūdercukurspārkaisīšanai
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Ziemassvētku safrāna kliņģeris