Ziemeļbrieža braunijs

  • Gatavošana 40min
  • Viegli
Ziemeļbrieža braunijs

Sastāvdaļas

Pamatnei

  • Piena šokolāde
     120 g
  • Sviests
     120 g
  • Milti
     90 g
  • Olas
     2 gab.
  • Brūnais cukurs
     155 g

Virskārtai

  • Sviests
     60 g
  • Piena šokolāde
     80 g

Dekoram

  • Pretzel cepumi
     
  • Sarkanas apaļas konfektes (Skittles vai M&M's)
     
  • Dzērvenes pūdercukurā
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Izkausē sviestu kopā ar šokolādi.

Sajauc olas ar cukuru un pievieno klāt šokolādes masu.

Masai pieber miltus un iemaisa

Braunija masu lej cepamformā un liek sakārsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 25 minūtēm.

Kad braunijs padzisis, izkausē sviestu kopā ar šokolādi un aplej kūku ar masu.
Atdzesē vismaz 45 min ledusskapī.
Braunija kūku sagriež trīsstūrīšos un dekorē. Augšpusē Pretzel cepumi ausīm, sarkanas konfektes degunam un dzērvenes acīm.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Uzkodu vainags

20min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Dzērveņu pīrāgs

50min • Vidēji grūti
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes