Zivju rasols
-
Gatavošana 45min
-
Vidēji grūti
Sastāvdaļas
-
olas2 gab.
-
Matjē siļķes fileja (200 g)200 g
-
neliels sīpols1 gabali
-
smalki sakapātas dilles2 ēdamk.
-
kartupeļi3 gabali
-
crème fraiche50 g
-
majonēze2 ēdamk.
-
kaviārs2 ēdamk.
-
pipari
-
sāls
Servēšanai
-
rupjmaize vai sausmaize0
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Uzvāra olas - cieti vārītas (apmēram 9 minūtes)
Nomizo un sasmalcina sarkano sīpolu.
Smalki sagriez dilles.
Sagriez kartupeļus un olas mazos gabaliņos. Sajauc siļķi ar sīpoliem, dillēm, kartupeļiem, olām, skābo krējumu, majonēzi un ikriem.