Zivju zupa

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Zivju zupa
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

  • Zivis (bez ādas un asakām ,3x3 cm gabaliņos)
     1 kg
  • Mazie kartupelīši (Nemizoti, kubiņos)
     0.5 kg
  • Burkāni
     300 g
  • Sīpols
     1 gabali
  • Sviests
     50 g
  • Fenhelis
     1 g
  • Selerijas kāti
     2 gabali
  • Zirnīši
     200 g
  • Dilles, pētersīļi, loki
     
  • Ūdens
     2.5 L
  • Sāls, pipari, Provansas garšviela
     
  • Skābais krējums
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā izkausē sviestu un sautē sīpolu, selerijas un fenheli.

Pievieno burkānus, kartupeļus, garšvielas, 3 ēd.k. diļļu, pētersīļu un ūdeni.
Uzvāra un vāra 7 min.

Pievieno zivis un zirnīšus, ja tie svaigi.

Vāra 5 min. Pievieno zirnīšus, ja saldēti. Vāra vēl minūti. Pagaršo.
Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.

Līdzīgas receptes

Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Zivs buljons

1h 20min • Viegli

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes
Liene Zemīte
Lienes Zemītes receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Skābētu kāpostu zupa

1h 20min • Viegli