Zivju zupa

  • Gatavošana 1h
  • Viegli
Zivju zupa
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Sastāvdaļas

  • Zivis (bez ādas un asakām ,3x3 cm gabaliņos)
     1 kg
  • Mazie kartupelīši (Nemizoti, kubiņos)
     0.5 kg
  • Burkāni
     300 g
  • Sīpols
     1 gabali
  • Sviests
     50 g
  • Fenhelis
     1 g
  • Selerijas kāti
     2 gabali
  • Zirnīši
     200 g
  • Dilles, pētersīļi, loki
     
  • Ūdens
     2.5 L
  • Sāls, pipari, Provansas garšviela
     
  • Skābais krējums
     

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Katlā izkausē sviestu un sautē sīpolu, selerijas un fenheli.

Pievieno burkānus, kartupeļus, garšvielas, 3 ēd.k. diļļu, pētersīļu un ūdeni.

Uzvāra un vāra 7 min.

Pievieno zivis un zirnīšus, ja tie svaigi.

Vāra 5 min. Pievieno zirnīšus, ja saldēti. Vāra vēl minūti. Pagaršo.

Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Melleņu alus Spritzer

3min • Viegli
Ilmārs Munkevics
Ilmāra Munkevica receptes

Zāļu alus Mojito

3min • Viegli

Aukstā Dalgona kafija

6min • Viegli

Palijas iesmi

30min • Viegli