Sastāvdaļas
-
Zivis (bez ādas un asakām ,3x3 cm gabaliņos)1 kg
-
Mazie kartupelīši (Nemizoti, kubiņos)0.5 kg
-
Burkāni300 g
-
Sīpols1 gabali
-
Sviests50 g
-
Fenhelis1 g
-
Selerijas kāti2 gabali
-
Zirnīši200 g
-
Dilles, pētersīļi, loki
-
Ūdens2.5 L
-
Sāls, pipari, Provansas garšviela
-
Skābais krējums
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 10 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Katlā izkausē sviestu un sautē sīpolu, selerijas un fenheli.
Pievieno zivis un zirnīšus, ja tie svaigi.