Zivs buljona pīrādziņi

  • Gatavošana 25min
  • Viegli
Zivs buljona pīrādziņi
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes

Sastāvdaļas

  • Kārtainās mīklas loksnes
     4 gab.
  • Vārītas palijas fileja
     200 g
  • Marinēti kaperi
     20 g
  • Sarkanais sīpols
     0.5 gab.
  • Citrons
     1 gab.
  • Vistas ola
     1 gab.
  • Milti
      mīklas izrullēšanai
  • Sāls, pipari
      pēc garšas

Kā gatavot

Noderīgi

Šī recepte ir pielāgota 4 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.

Ātri pagatavojamie zeltaini brūnie zivs buljona pīrādziņi lieliski papildinās Tavu svētku galdu vai būs laba uzkoda dienās, kad trūkst laika gatavošanai.

Sakarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
Sastampā palijas fileju, pievieno smalki sakapātu sīpolu un marinētus kaperu pumpurus. Pierīvē trešo daļu citrona miziņas, pievieno pēc garšas sulu, sāli un piparus.
Uz galda virsmas uzber nedaudz miltu un izklāj atlaidinātas kārtainās mīklas plāksnes. Pārgriez katru uz pusēm, lai veidojas kvadrāti. Katra kvadrāta vidū liec ēdamkaroti zivs masas.

Sakul olu un plānā kārtā apsmērē mīklas malas. Ļauj pastāvēt 2 minūtes, lai ola iesūcas mīklā, un savieno abas mīklas malas. Kārtīgi saspied tās un liec uz ietaukotas vai ar cepamo papīru izklātas cepamās pannas.

Apsmērē pīrādziņus ar olu, ja vēlies, apber ar sezama sēklām, sāli, garšvielām. Cep 20 minūtes cepeškrāsnī otrajā plauktā no apakšas.

Līdzīgas receptes

Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes
Ilze Auzere
Ilzes Auzeres receptes

Zivs Florences gaumē

25min • Viegli
Normunds Baranovskis
Normunda Baranovska receptes