Zivs Florences gaumē
-
Gatavošana 25min
-
Viegli
Sastāvdaļas
-
Arktiskā palija (sagriezta 6 gab., atstājot klāt ādu)800 g
-
Eļļa1 ēdamk.
-
Sviests50 g
-
Mazie tomāti (pārgriezti uz pusēm)10 gab.
-
Sarkanā paprika (neliela, sakapāta)1 gab.
-
Svaigi spināti2 paciņa (-s)
-
Ķiploks2 daiva (-s)
-
Saldais krējums75 ml
-
Svaigais siers75 g
-
Sāls, piparipēc garšas
-
Citrons1 gab.
Kā gatavot
Noderīgi
Šī recepte ir pielāgota 6 porcijām. Mainot porciju skaitu, arī sastāvdaļu daudzums mainās. Dažkārt mainīsies arī gatavošanas laiks.
Pagatavo zivi Florences gaumē, pasniedzot to ar garšīgo spinātu, tomātu un svaigā siera mērci, kas ir tik krēmīga, ka tā vien kūst mutē - izbaudi Itālijas garšu!
Pannā uz vidējas liesmas sakarsē pusēdamkaroti eļļas ar pusi sviesta, pievieno tomātus, papriku un ķiplokus un visu sautē 4 minūtes. Pievieno spinātus, šķipsnu sāls un piparus, pasautē vēl minūti. Tad pievieno krējumu un sieru un sautē vēl 5 minūtes.