Uzkodas, ko paņemt līdzi ceļā!
Svaigas ogas un gabaliņos sagriezti dārzeņi
Nav labākas uzkodas par svaigām ogām un dārzeņiem. Bērniem graušanai noderēs gabaliņos sagriezti gurķi, burkāni, kolrābis, cukīni.
Pašu cepti krekerīši
Nepieciešams
100 g auzu miltu
100 g sviesta
1 olas dzeltenums cepumu trauslumam
Šķipsniņa sāls
Pagatavošana
Sajauc visas sastāvdaļas un uz pusstundu liek ledusskapī. Izņem no ledusskapja un veido cepumus mīļākajās formās. Cep 160 grādu temperatūrā līdz gatavībai. Cepumus var ēst tāpat vai arī uzgriežot avokado.
Ogu smūtijs
Nepieciešams
1 banāns
200 g zemeņu
5 bazilika lapas
400 ml piena vai rīsu piena
Pagatavošana
Visu sablenderē, un bērnam sātīgs un veselīgs dzēriens ir gatavs!
Foto: Artūrs Martinovs
30. Jūlijs, 2018