Vegānisku un ekoloģisku trifeļu recepte
Nepieciešams:
- 200 g I love šokolāde
- 100 g I love eco riekstu sviests
- 80 g I love eco kokosriestu piens
- 100 g I love eco brūnais cukurs
Dekorēšanai:
- Kakao
- Kokosa skaidiņas
- Maltas pistācijas, kaltēti malti ķirši vai citi dekori pēc savas gaumes
Pagatavošana:
Visu, izņemot dekorēšanai paredzētās sastāvdaļas, saliec katliņā. Šokolādi salauz gabaliņos. Katliņu liec otrā – lielākā katliņā, kurā ir karsts ūdens.
Gaidi, kamēr viss sakūst kopā. Visu samaisi un liec ledusskapī atdzesēties. Masai jāsastingst līdz tādai konsistencei, lai varētu uzvelt bumbiņu.
Ar tējkaroti ņem mazas piciņas, rokās viļā bumbiņas, apviļā kakao, pistāciju skaidiņās utt. Gatavās konfektes vēl uz 10 minūtēm ieliec ledusskapī. Gatavs!
19. Decembris, 2019