“Ēdienkarti nedēļai veidoju sezonāli un saskaņā ar sabalansēta uztura principiem, lai tiktu izmantoti maksimāli daudzveidīgi produkti, izlietojot tos pilnībā. Ģimenē mēs ēdienkarti plānojam, izdomājot piecus pamatēdienus, kurus vēlamies pagatavot. Tad no šo produktu sastāvdaļām, kas varētu palikt pāri, veidojam arī pārējos ēdienus. Tā tapa arī šī ēdienkarte. Galvenais mūsu ģimenes nosacījums – vismaz divām ēdienreizēm nedēļā obligāti jāietver jūras produkti, un piecās ēdienreizēs jābūt veģetāriem ēdieniem. Tāpēc arī šajā nedēļas ēdienkartē atradīsiet dažus pamatēdienus bez gaļas vai zivīm,” par savu nedēļas ēdienkarti stāsta Normunds Baranovskis.
Lejupielādēt PDF failu ar iepirkumu sarakstu visas nedēļas receptēm.